Door Karst Veurink
Het jaar 2014 staat voor een groot deel in het teken van de bouw van ons nieuwe verenigingsgebouw op de hoek Haven Oost - Strangeweg. In november 2013 is opdracht voor de bouw verleend aan Van Dijk Bouw.

Sindsdien zijn de formele procedures afgerond (verlenen omgevingsvergunning) en kan er gestart worden met de bouw van ons nieuwe onderkomen en dat van vogelvereniging De Tuinfluiter.
Aanstaande maandag 20 januari begint Van Dijk Bouw met de eerste werkzaamheden. Als alles volgens planning loopt kan ons nieuwe verenigingsgebouw dit jaar nog voor de bouwvakvakantie worden opgeleverd. We kunnen als vereniging erg blij en trots zijn dat de nieuwbouw nu daadwerkelijk van start gaat. Na de oplevering kunnen we ons nieuwe verenigingsgebouw verder in gaan richten. We zijn op dit moment bezig om een goed plan te maken voor een mooie en functionele inrichting van het gebouw. Daarbij willen we hier ook muzikaal enige ruchtbaarheid aan gaan geven. U gaat hier het komende half jaar vast en zeker meer over horen.

gebouw 18-1-2014