Dinsdagavond 10 januari mocht onze muziekvereniging een cheque met een prachtige financiële bijdrage vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds in ontvangst nemen. Tijdens de feestelijke uitreiking in theater de Gashouder in Dedemsvaart werd in aanwezigheid van de commissaris van de Koning van Overijssel, Ank Bijleveld-Schouten, de cheque overhandigd aan bestuurslid Christian Cents.

Met steun vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert onze muziekvereniging op zaterdag 13 mei aanstaande het evenement ‘Slagkracht’. Slagkracht is een uniek evenement waar slagwerkmuziek centraal staat. Tijdens een avondvullend programma laten de slagwerkensembles van Soli Deo Gloria Ommen, Jong Nederland Asten en St. Cecilia Milheeze het publiek kennis maken met vernieuwing in de slagwerkmuziek. Het resultaat is muzikaal theater waarbij het publiek uit Ommen en regio in aanraking komt met de diversiteit die slagwerkmuziek te bieden heeft.

Als vereniging zijn wij erg blij met deze bijdrage vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds. Daarnaast nodigen wij u al van harte uit voor ‘Slagkracht’ op zaterdagavond 13 mei. Over dit evenement kunt u binnenkort meer lezen.

             2.20170110 211930