Geef je op voor Solikids!

Wil jij na de Muziekfabriek muziek blijven maken? Of heb je dit gemist en wil je toch kennis maken met het bespelen van een instrument. Geef je dan op voor ons orkest Solikids! Tot eind juni ga je elke week in een echt orkest een instrument spelen dat je leuk vindt. En we gaan ook een heus concert geven. Meedoen aan Solikids is gratis. 1

Wat gaan we doen?

Je kunt samen met andere kinderen muziek gaan maken in een echt orkest en met een echte dirigent. Je kunt een instrument gaan spelen dat je leuk vindt. Dat kan het instrument zijn dat je gespeeld hebt bij de Muziekfabriek. Of misschien wil je een ander instrument gaan spelen? Instrumenten die je kunt kiezen zijn bugel, trompet, hoorn, bariton, trombone en trommel (slagwerk).

Vanaf woensdag 12 april gaan we elke week met elkaar muziek maken. Dat is in ons nieuwe verenigingsgebouw aan de Korenmolen. De tijd op woensdag is van 17.00 tot 17.45 uur.

Meedoen aan leuke activiteiten!

Met Solikids gaan we een echt concert geven op de volgende middagen: -op zaterdagmiddag 20 mei tijdens ons open huis; -op zaterdagmiddag 10 juni tijdens het jeugdmuziekfestijn op de Markt in Ommen.

Verder kun je op zaterdagavond 1 april gratis komen kijken bij het concert van alle jeugdonderdelen van onze vereniging (blokfluitgroep, B- en C-orkest en B- en C-slagwerk). Dit concert begint om 19.30 uur en is in ons verenigingsgebouw. Ook hebben we op vrijdagavond 12 mei een gezellige avond met de jeugdleden en vrijdagavond 7 juli is er een leuke jaarafsluiting waaraan je mee mag doen. Op zaterdag 15 juli is de jaarafsluiting van de hele vereniging met een beachvolleybaltoernooi en een barbecue.

Geef je op voor Solikids!

Wil jij onderdeel uit gaan maken van ons orkest Solikids? Geef je dan graag uiterlijk 10 april hiervoor op. Dat kan door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je het al weet mag je in de e-mail ook aangeven welk instrument je wilt gaan spelen. En kun je nou echt niet op woensdagmiddag, geef dit dan ook even door zodat we misschien iets anders kunnen regelen. Wanneer je nog vragen hebt, dan mag je die ook mailen.