Kinderen konden zich tijdens het open huis op zaterdag 26 mei aanmelden voor het nieuwe seizoen.

Heb je het open huis gemist, maar wil je toch graag weten hoe leuk het is om muziek te maken bij onze vereniging? Lees hier dan meer over hoe je je kunt aanmelden.

Het open huis op zaterdag 26 mei werd goed bezocht. Iedereen kon in ons verenigingsgebouw aan de Korenmolen allerlei instrumenten uitproberen. Ook waren er leuke optredens van het C-orkest en het B-slagwerkensemble. Tijdens het open huis was te zien hoe leuk het is om samen muziek te maken bij onze vereniging.

Muziek maken bij onze vereniging kan van jong tot oud!

Kleutermuziek – 4, 5 jaar

Voor kinderen is muziek maken erg leuk, leerzaam en goed voor de (sociale) ontwikkeling. Speciaal voor de jongste kinderen van 4 en 5 jaar hebben wij het project kleutermuziek opgericht. Hierbij komen kinderen op een speelse manier in aanraking met muziek (zingen, bewegen op muziek, luisteren, muzieknoten en instrumenten). Vanaf september begint kleutermuziek.

Blokfluitgroep – vanaf 6 jaar

In onze blokfluitgroep kunnen kinderen vanaf 6 jaar op een leuke manier kennis maken met muziek. Een blokfluit is hiervoor een heel geschikt en toegankelijk instrument. De les is een groepsles van 30 minuten per week (uitgezonderd schoolvakanties). Vanaf september begint een nieuwe blokfluitgroep.

Slagwerk of blaasinstrument – vanaf 7, 8 jaar

SDG is een muziekvereniging met veel jeugdleden. Het hele jaar door zijn er leuke optredens en activiteiten. Bij SDG leren kinderen hoe leuk het is om samen muziek te maken. Wil je hier meer informatie over? Of wil je je aanmelden voor het nieuwe seizoen? Neem dan contact op met een van onze opleidingscoördinatoren.

- Voor slagwerk: Karst Veurink, tel. 06-44182997 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Voor blaasinstrumenten, blokfluit en kleutermuziek: Mirjam van Elburg, tel.: 06-20013105 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.